donderdag 5 juli 2012

LEZERSRUBRIEK


Onze lezers vragen ons de meest gekke dingen. Om in onze blog bijvoorbeeld reclame te maken voor hun zaak. Wat we met plezier willen doen. Als die zaak tenminste het vermelden waard is. Als u bijvoorbeeld een hotel hebt waar zelfs onze hond niet zou willen overnachten, hebben we een probleem. We kunnen moeilijk aanprijzen waar we zelf niet voor de volle honderd procent achterstaan. Een nog groter probleem is echter dat we helemaal geen hond hebben. Zelfs geen kleintje. We zouden er natuurlijk één kunnen kopen. Onze adembenemende dochter Zonne is gek op honden. En wij ook. Maar dan zijn we er natuurlijk nog niet. Want misschien zijn er helemaal geen honden welkom in uw hotel. Zelfs geen kleintjes. Misschien bent u allergisch aan honden of vind u het niet hygienisch. En dan staan wij daar met onze nagelnieuwe hond. 
Wat nog erger zou zijn is dat u eigenlijk helemaal geen hotel hebt. Misschien hebt u zelfs nog nooit een hotel van de binnenkant gezien. En dan staan wij natuurlijk allemaal mooi te blinken in ons vel. Met onze nieuwe wagen vol koffers. En vol hond. Want we zouden meteen een grote hond kopen.
Maar ‘t zou natuurlijk wel het dilemma oplossen. Als u geen hotel zou hebben. Dan hoeven we er ook geen reclame voor te maken.
Er wordt ons ook wel eens gevraagd om voor de verjaardag van zoon, dochter of oudste dwerghamster een gedicht te schrijven en dat dan op onze blog te plaatsen. Dat doen we met alle plezier. Op voorwaarde natuurlijk dat we uw kind kunnen uitstaan. Dat we het geen klein etterbakje vinden. Of een trutje. Als u dus vragende partij bent, maar u ziet niets verschijnen, weet u meteen ook waarom. Het is echt niet dat we het zijn vergeten.
Eén van onze trouwe lezers vertelde me onlangs dat hij wat moeite heeft met het lettertype. Vooral na het drinken van enkele glazen Bergerac-wijn. Nu zou je die man natuurlijk kunnen aanraden om iets minder te drinken. Maar geloof me. Als je zijn schoonmoeder kent, sta je er eigenlijk van te kijken dat hij niet nog meer drinkt. Dus dat is geen optie.
Kijk, mocht u zich al al die tijd afvragen waarom de blog in een nieuw kleedje steekt, hebt u hier het antwoord. Alsjeblieft.
Welke stap ga JIJ morgen zetten?
Eet u vaak kaaskroketten?
En krijgt u als cadeau ook graag bankbiljetten ?
Even Apeldoorn bellen, dan verneemt u het sowieso in een krakend-verse nieuwe aflevering van les deux fromages en France.
Van uw correspondent ter plaatse.
A+

Geen opmerkingen:

Een reactie posten